5.12.2016

iPhone 6S akkujen vaihto-ohjelma (päivityetty x2)


Oletko hankkinut iPhone 6S puhelimen ensimmäisten joukossa vuonna 2015? Saatat olla oikeutettu mahdollisesti viallisen akun vaihtoon. Apple vaihtaa maksutta ohjelmaan kuuluvien puhelimien akut. Puhelimen sarjanumerolla voi tarkistaa onko kyseinen puhelin oikeutettu ohjelmaan. Oma 6S näyttää kuuluvan ohjelmaan, joten seuraavaksi täytyy olla yhteydessä Appleen ja katsoa, miten asia lähtee edistymään.

https://www.apple.com/fi/support/iphone6s-unexpectedshutdown/


Päivitys: Olin yhteydessä Appleen ja puhelin Suomessa vaihdetaan valtuutetun huoltoliikkeen kautta. Eli käytännössä, jonkin varapuhelimen hankkiminen huollon ajaksi on saatava, koska puhelin lähtee Applen huoltokeskukseen todennäköisesti ulkomaille. Samaa puhelinta et myöskään todennäköisesti saa takaisin, vaan tilalle tulee saman mallin aikaisemmin huollettu laite.

Toisin sanoen, jos puhelimesi toimii, eikä sen kanssa ole ongelmia, mutta laite kuuluu ohjelman piiriin, niin ei välttämättä kannata tehdä mitään. Itse olen jokusen kerran äkillistä sammumista kohdannut, joten jossain kohtaa täytyy puhelin huollattaa.

Päivitys2: Puhelin oli muutaman viikon Kampissa sijaitsevassa valtuutetussa huoltoliikkeessä ja sillä aikaa puhelimeen oli vaihdettu uusi akku. Ei ongelmaa, ja nyt vajaan viikon käytön jälkeen ei ole ainakaan toistaiseksi tullut äkillisiä sammumisia. Toisaalta ei niitä ennenkään juuri esiintynyt, mutta uusi pirteämpi akku on nyt puhelimessa, joten kannattanee jo senkin puolesta käydä akku vaihdattamassa, vaikka ei olisikaan ongelmaa häiritsevästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti