22.1.2016

AppStoressa ohjelmien päivitykset eivät päivity?


Ohjelmat saattavat iOS:n AppStoressa jäädä joskus ikävään kierteeseen päivitysten suhteen. Odottavissa päivityksissä näkyy ohjelmia päivitettävänä, mutta päivitys ei kuitenkaan onnistu.


AppStoresta löytyy nopea apu tilanteen korjaamiseen. Yksinkertaisesti napauta jotain alapalkin valikoista kymmenen kertaa peräkkäin ja AppStore välähtää valkoisena. Tämän jälkeen AppStore tarkistaa päivitystarpeet ohjelmille uudelleen ja päivittäminen on jälleen mahdollista.

Lähde: Cult of Mac

11 kommenttia:

 1. Tein tämän mutta edelleenkään ei lähde päivittämään ohjelmia? Väähti valkoiseksi yms. mutta ongelma jatkuu. Mistä voi johtua?

  VastaaPoista
 2. Ei todellakaan toimi! Eikä lataa uusia ohjelmia?

  VastaaPoista
 3. Kyllä ne ohjelmat lopulta aina päivittyy. Jos tämä ei auta, niin varmista, että ohjelmat on sammutettu kokonaan, käynnistä puhelin uudelleen ja ennen kuin aloitat ohjelmien käyttämisen, niin mene heti päivittämäämn ohjelmat. Jos ei vieläkään päivity, niin kokeile huomenna uudelleen. Ehkä yhteyttä päivityspalvelimiin ei vain nyt saada.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Toimi :-)

  VastaaPoista
 5. En saa minäkään päivitettyä ohjelmia, enkä myöskään ladattua uusia 😐

  VastaaPoista
 6. Jos uudetkaan ei tule niin eihän tila ole loppu laitteesta?

  VastaaPoista
 7. Olen kanssa muutaman päivän yrittänyt päivittää ohjelmia ja ladata uutta, mutta ei onnistu. Tein ohjelmistopäivityksenkin, olen poistanut turhia appeja ja tilaa pitäisi olla. Puhelin 5s.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi minkä olen myös kuullut sovellusten asennuksen estävän, on aika-asetus. Automaattinen ajan valinta ei välttämättä ole löytänyt Helsinkiä aikavyöhykkeeksi, vaan on jotain muuta. Kannattaa varmaan tarkistaa Asetukset > Yleiset > Päivä ja aika.

   Poista
  2. Kiitos! Tämä auttoi! Hyvää ja rauhallista joulua!

   Poista