20.8.2015

WhatsApp Web - vihdoin iOS:llä!


WhatsApp on todella suosittu pikaviestiohjelma, joka toimii kaikenlaisten puhelinmallien välillä. Uudet ominaisuudet ovat ensimmäisenä yleensä Apple-käyttäjillä, mutta jostain syystä iOS on pysynyt pinemmossa WhatsApp pikaviestisovelluksen web-versiosta. Android ja jopa Windows Phonella web-version käyttäminen on ollut mahdollista jo hyvän tovin, mutta nyt tilanne on onneksi vihdoin korjautunu!

WhatsApp Web mahdollistaa pikaviestien kirjoittamisen tietokoneen internetselaimella. Samat keskustelut ja tekstit, jotka ovat puhelimessa luettavissa, ovat nähtävissä web-versiossa.
  1. Varmista, että puhelimessa on uusin versio WhatsApp-ohjelmasta.
  2. Mene sen jälkeen osoitteeseen http://web.whatsapp.com
  3. Käynnistä WhatsApp-sovellus ja mene Asetukset >> WhatsApp Web
  4. Lue tietokoneen näytöllä oleva QR-koodi ja ruudulle latautuu puhelimessa olevat tiedot keskusteluista.
Web-client on käytännössä kokoajan yhteydessä puhelimeen, jotta viestit voidaan synkronoida laitteiden välillä. Tämä lisää puhelimen datankäyttöä ja voi nopeuttaa hieman akun kulumista. Todellisuudessa kuitenkin akku varmasti säästyy, koska paljon virtaa kuluttavan näytön ei tarvitse olla päällä.

Vinkki: Mikäli WhatsApp Web -valikkoa ei näy käynnistä sovellus uudelleen. Jos sovellus on jatkuvasti käynnissä (kuten minulla oli), niin sammuta sovellus. Paina kaksi kertaa iPhonen Home-näppäintä ja vedä Whatsapp-ikkuna sormella ylös, jotta se katoaa listasta. Käynnistä nyt Whatsapp uudelleen ja tarkista löytyykö valikko.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti