13.6.2014

Apple vaihtaa viallisia iPhone latureita


Apple on huomannut testeissään lokakuun 2009 ja syyskuun 2012 välisenä aikana toimitettujen latureiden olevan viallisia. Apple kirjoittaa omilla sivuillaan seuraavaa:
Applen tutkimusten mukaan joissain harvinaisissa tapauksissa Applen 5 watin eurooppalainen virtalähde saattaa ylikuumentua ja aiheuttaa vaaratilanteita. Tämä virtalähde sisältyy kaikkiin iPhone 3GS-, iPhone 4- ja iPhone 4s -malleihin, jotka on toimitettu lokakuun 2009 ja syyskuun 2012 välillä alla mainituissa maissa. Sitä on myyty myös erillisenä lisävarusteena.
Viallisen virtalähteen mallinumero on A1300 ja sen CE-kirjaimet ovat täysin harmaita. Jos sinulla on viallinen virtalähde, lopeta sen käyttö ja vaihda se uuteen. Siihen saakka, kunnes saat uuden virtalähteen, voit ladata iPhoneasi yhdistämällä sen USB-kaapelilla tietokoneeseen. 
Uuden virtalähteen mallinumero on A1400 ja sen CE-kirjainten ääriviivat ovat harmaita. Sinun ei tarvitse vaihtaa virtalähdettä.

Viallisen virtalähdeen voi vaihtaa maksutta valtuutetussa huoltoliikkeessä tai 18.6.2014 alkaen myös operaattorin kautta.

Lisätietoja ja kuva: Applen tiedoite

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti