20.5.2014

Oma yhteyspiste – jaa puhelimen internet


Kesä on jo täällä, ainakin lämpötilan puolesta. Lomat alkavat myös lähestymään. Moni varmasti suuntaa mökille, jossa kiinteää internetyhteyttä ei ole.

Toisille kesä on teknologiasta irtautumisen aikaa, mutta mukana varmasti matkaa myös kannettava tai tabletin mukaansa. Internet yhteyden puuttuminen ei kuitenkaan ole este koneen internet käytölle. Mokkulat tai sisäiset mobiiliyhteydet ovat tietysti mahdollisia, mutta jos ei halua maksaa ylimääräisestä yhteydestä, niin tilapäisesti puhelimesta saa helposti langattoman tukiaseman. Se kuitenkin on kaikkialla aina mukana.

iPhonessa ominaisuus löytyy heti Asetukset-valikosta. Oma yhteyspiste on tarkoitettu puhelimen internetyhteyden jakamiseen langattomasti.


Valitse Oma yhteyspiste ja aseta se käyttöön koskettamalla vipu asentoon, jossa puolet siitä on vihreänä. Määritä haluamasi salasana.

Puhelin jakaa nyt internetyhteyttä lähiympäristöön ja tietokoneella voit liittyä siihen. Etsi langattomia verkkoja ja valitse puhelimesi nimen mukainen verkko. Yhdistä verkkoon ja syötä valitsemasi salasana.

Huomioitavaa toki on, että yhteyden jakaminen ja käyttäminen toisen laitteen kautta kuluttaa entisestään puhelimen akkua. Puhelin onkin hyvä olla latauksessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti