10.5.2014

Nukahda musiikkiin, sammuta se automaattisesti


Tiesitkö että iPhonen oman kellosovelluksen Ajastin-toimintoa voi käyttää uniajastimena esimerkiksi nukahtamaan auttavan musiikin kuunteluun? Koko yön musiikkia soitettaessa puhelimen akku kuluisi täysin turhaan, joten ajastinta voi käyttää lopettamaan musiikin, kun olettaa olevansa jo nukahtanut.

Käynnistä musiikkikirjastosta haluttu kappale tai albumi kuunteluun ja mene iPhonen Kello-sovellukseen. Ajastin kohdasta valitse haluttu aika, jonka jälkeen musiikin soittaminen lopetetaan. Valitse seuraavaksi Ajan loppuessa –valikosta soittoäänilistan alaosasta oleva ”Lopeta toisto”.

Aloita seuraavaksi ajastimen käyttö, palaa kotiruutuun ja laita puhelin valmiustilaan painamalla kerran virtapainiketta. Nyt puhelin soittaa musiikkia, kunnes ajastimen kello menee nollaan.

Toimintoa voi helposti kokeilla laittamalla ajastimen esimerkiksi yhteen minuuttiin ja katsomalla mitä tapahtuu. Ainakaan Spotify-ohjelmasta soitettua musiikkia toiminto ei saanut sammutettua, mutta puhelimen omasta musiikkikirjastosta toimi hienosti.Lähde: Cult of Mac

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti