28.4.2014

Eurosport Player


Katsotko harvoin televisiota, mutta nettipalveluiden kautta ohjelmien seuraaminen on tuttua? Jos kyllä ja satut vieläpä pitämään urheilun seuraamisesta sohvalta käsin, niin Eurosport Player –palvelu on erinomainen vaihtoehto urheilun seuraamiseen.

Itse käytän kyseistä palvelua oikeastaan vain Snooker turnausten aikaan. Kyseisen lajin urheilullisuudesta tai mielenkiinnosta voidaan olla montaa mieltä, mutta minulla mielenkiinto lajin seuraamiseen sohvalta on valtaisa.

Maksukanavia en omista, eikä niille ole tarvekaan vähäisen televisionkatselun vuoksi. Siksi Eurosport Player on erinomainen vaihtoehto.

Palvelu toimii niin iPhonella, iPadilla kuin Mac-tietokoneellakin. Myös PC, Android-tabletit, sekä tietyt televisiot ja Xbox 360 ovat edustettuina. Katsomiseen tarvittavat välineet siis löytyvät varmasti jokaiselta. Apple TV on myös loistava kaveri ja esimerkiksi iPad:lta Apple TV:n kautta televisioon streamattu lähetys toimii erinomaisesti.

Palvelusta on katsottavissa niin Live-lähetykset, kuin erikoiskameroiden kautta katsottavaa materiaalia. Lisäksi arkistosta löytyy menneitä tapahtumia, joten välttämättä Live-lähetystä ei tarvitse päästä seuraamaan.

Palvelu on tilattavissa kuukausimaksulla 5,99 euron hintaan ilman sitoumusta. Palvelun voi siis hyvin tilata vain esimerkiksi halutun urheilutapahtuman ajaksi ja peruuttaa heti, kun kiinnostavaa seurattavaa ei enää ole. Halvempi vähintään 12 kk kestävä tilaus kustantaa vain 3,99 euroa kuussa.

Lisätietoja: www.eurosportplayer.fiEi kommentteja:

Lähetä kommentti