10.3.2014

Relaxia - rentoudu tai apua nukahtamiseen


Stressi ja kiire ovat erittäin usein sanoja, joita nykyisessä elämäntyylissä tulee vastaan liian usein. Joskus olisi kaiken tämän puurtamisen ja ahdistuksen keskellä hyvä muistaa ottaa rennosti. Ainakin toistaiseksi vajaan kahden euron arvoinen Relaxia on ilmaisena, joten kannattaa käydä lataamassa nopeasti.

Ohjelma voi auttaa sinuakin rentoutumaan, jos vain järjestät sille aikaa. Relaxia sisältää erilaisia rauhoittavia ääniä. Äänet on lajiteltu aiheisiin. Sade, meri, tuli, metsä ja veden alla. Jokainen aihealue sisältää useita erilaisia ääniä samasta aiheesta. Esimerkiksi tulen räiskeestä pääsee nauttimaan niin takkatulen, kuin isomman kokon tuomasta erilaisesta äänestä. Sade tuo mukanaan isompaa sadetta kun taas sateenvarjoon osuessaan pisarat tuovat hieman erilaisen äänen. Metsä puolestaan voi sisältää niin linnunlaulua, tuulen huminaa kuin puronsolinaakin.

Ääniä voi yhdestä aiheesta kuunnella useampaa samanaikaisesti ja säätää niiden voimakkuutta erikseen. Suosikkeja voi lisätä lisäksi omaan listaan.

Ohjelmassa on myös uniajastin. 5-90 minuutin ajaksi voi laittaa laskurin pyörimään, jonka jälkeen äänen toistaminen lakkaa. Ohjelmaa voi siis hyvin käyttää esimerkiksi nukahtamisen apua ilman, että akku täysin tyhjenee yön aikana.

Lataa ja kokeile! Ladattavista Storesta vain tänään ilmaiseksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti