12.2.2014

Ostohyvitys.fi - rahaa takaisin ostoksista


Teetkö paljon ostoksia internetin kautta? Olet varmaan kuullut silloin Ostohyvitys.fi-palvelusta. Palveluun rekisteröitymällä ja Ostohyvitys.fi-sivuston kautta haluttuun verkkokauppaan siirtymisen jälkeen voit tehdä normaalisti ostoksia. Ostosten tekemisen jälkeen saat ehtojen mukaan ostohyvitystä tekemäsi ostoksen arvosta. Rahaa siis takaisin, kun ostelet netistä tuotteita tai palveluita!

Ostohyvitys on ollut todella kätevä, vaikka kauheasti en netin välityksellä tavaraa lopulta ostele. Joskus kuitenkin ja mikäli kyseisestä kaupasta saa ostohyvitystä, niin olen sen lähes aina tililleni saanut.

Sitten se omenablogiin liittyvä juttu. Apple on täydellä laidalla myös mukana kyseisessä palvelussa! Ostohyvitystä voi kerryttää iOS-laitteiden AppStoresta, Applen Online Storesta, iTunesista tai MacStoresta. Ostatpa siis Applen laitteita, ohjelmia, pelejä tai musiikkia, niin ostohyvitystä on mahdollista tienata.

iOS-laitteiden kanssa hyvitysten rekisteröitymisessä on ollut haasteita. Yhteydenotto ostohyvityksen asiakaspalveluun ostotapahtuman kuitin kanssa tuo kuitenkin tilitykset tapahtumista. Palveluhan menettää myös itse rahaa, jos tapahtumat eivät tallennu, joten auttavat mielellään.

Suosittelen tutustumaan ja käyttämään! Pienistä puroista syntyy kuitenkin lopulta joki, eikä sitä rahaa liikaa ole. Etenkin kauniimman sukupuolen edustajat voivat vaateostoksillaan kerryttää muhkeat bonukset takaisin.

Chrome ja Firefox –selaimille on saatavilla lisäksi lisäosa, joka muistuttaa aina kun saavut palvelun piirissä olevalle verkkosivustolle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti