10.1.2014

iOS 7.1 korjaa pallot


Yksityiskohdat ovat aina upeita. Niitä ei välttämättä koskaan edes huomaa, mutta kun joku huomaa, niin voi vain ihastella asiaan paneutumisen tasoa. Toisaalta voi pitää hulluna, että täytyy puuttua jokaiseen pieneen pikseliin, mutta yksityiskohdat luovat harmonista kokonaisuutta.

Apple on suunnitellut laitteitaan pitkällä kehitystyöllä aina ja puuttunut jokaiseen pieneen yksityiskohtaan ainakin Steve Jobsin aikana. Mielenkiintoista onkin mitä tuleva iOS 7.1 –versio tulee korjaamaan.

Kenellekään tästä ei ole käytännössä mitään hyötyä, mutta onpahan korjattu! Cult of Mac uutisoi iOS 7.1 –päivityksen korjaavan kotivalikon alaosassa olevien pallojen sijaintia näytöllä. Pallothan kertovat kuinka monta sivua ohjelmia löytyy ja millä sivulla ollaan. Nämä pallot ovat olleet pikselilleen keskikohdassa viimeksi iOS 2.0 versiossa. Spotlight-haun tuleminen ilmeisesti rikkoi keskitetyn paikan palluroille.

No nyt pallot palautetaan oikealle paikalleen eli keskelle. Ja kuinkahan monen elämään tämäkään asia on vaikuttanut saatikka edes moista huomannut? Minun silmissä pallot ovat aina olleet keskellä, mutta kuten totesin, yksityiskohdat ovat ihania! Eihän ne enää näytä lähellekkään keskustaa olevan.

Lähde: Cult of Mac

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti