11.11.2013

iPhonesta IPhone?

Alvaro Toledon näkemys kaareutuvasta iPhonesta.

Bloomberg uutisoi lähteensä tietojen mukaan Applen suunnittelevan uusia isompia iPhone malleja, joissa olisi kaarevat näytöt. Keskeltä paksumpi ja sivuille ohenevat puhelimet olisivat 4,7- ja 5,5-tuumaisia.

Näinköhän? Mielenkiintoista nähdä millainen olisi Applen IPhone. Syy miksi itse pidän juuri iPhonesta on nimenomaan sen pienempi koko.  Varapuhelimena minulla oli hetkenaikaa Lumia 900 ja testikäytössä Samsung Galaxy S3. Totesin ne aivan liian isoiksi ja etenkin Lumia puhelimet ovat todella suurikokoisia mötiköitä. Viimeisin varapuhelin oli Lumia 520, joka oli enemmän iPhonen kokoluokkaa ja tuntui heti paremmalta kädessä.

Paluu 4S:n oli erittäin luonteva ja taskussa 4S tuntuu paljon paremmalta, kuin 4,5 - 4,8-tuumaiset Nokia ja Samsung.

Toivottavasti Applella mietitään tarkkaan millainen uusi puhelin olisi, jos näyttökokoa halutaan lähteä kasvattamaan. Isompi koko ei saa huonontaa matkakäytettävyyttä, koska puhelin on kokoajan mukana. Jos on tarvetta isommalle näytölle, niin silloin käytän tablettia tai tietokonetta.

Tänään alkaa viikon kerrallaan kestävä kysely, jossa haen sivustolle eksyvien mielipiteitä ajankohtaisiin asioihin liittyen. Ensimmäisenä tämän uutisen innoittamana kyselen isommasta iPhonesta.

Lähde: Bloomberg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti