4.11.2013

AppsGoneFreeiOS:n erinomaisuus pohjautuu pitkälti valtavaan ohjelmistojen määrään. AppStore suosittelee jatkuvasti ohjelmia ja pitää tilastoja suosituimmista sovelluksista. Ilmaisia ohjelmia löytyy mukavasti, mutta yleensä parhaat ohjelmat ovat tietysti maksullisia.

AppsGoneFree tuo esiin kerran vuorokaudessa ohjelmia ja pelejä, jotka ovat rajoitetun ajan maksuttomia. Ohjelmat siis maksavat oikeasti vähintään 0,79 €. Sovelluksen avulla löytää erityisesti pelejä, joita halutaan nostaa suosioon hetkellisellä maksuttomuudella. Sovelluksesta löytyy noin viisi sovellusta päivässä, joista yleensä yksi tai kaksi ovat hyötyohjelmia ja loput pelejä.

AppsGoneFree on itsessään maksuton ja se nostaa esiin vähintään kolmen tähden arvoisia sovelluksia. Ohjelma tosin ottaa arviot ilmeisesti amerikkalaisesta AppStoresta, koska usein ohjelmien kohdalla ei ole ainuttakaan arvostelua, kun niitä alkaa lataamaan suomalaisesta AppStoresta.

Kannattaa tutustua ja katsella vähintään kerran päivässä mitä hienoa ohjelman ylläpitäjät ovat tänään löytäneet AppStoren syövereistä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti